Skip to Content

Tinere ovare de soareci sa-si recapete tineretea

Closed
by octombrie 13, 2016 O nouă tehnologie

tânăr secret?
Sursa: BSIP VEM / Stiinta foto Library

deține ovarelor sau prevenirea imbatranirii secrete de sex feminin.
Va inlocui ovare soareci mai mari ovare soareci tineri pare a inversa efectele imbatranirii sistemelor imunitar si metabolice soareci de sex feminin, astfel încât viața lor devine mai lungă.
Oamenii vor primi aceleași beneficii de ea?

Cu varsta, metabolismul corpului poate fi încetinit, sistemul imunitar va fi epuizat.
Persoanele mai in varsta sunt mai sensibile la frig si simptomele gripei severe, aceasta poate fi, deoarece ei trăiesc celule ale sistemului imunitar redus.
Sistemul metabolic lent înseamnă că, după cină, struguri cigarettes zahăr store în timpul de staționare de sânge va fi mai mare.
De-a lungul timpului, nivelul de zahar din sange va afecta organele oamenilor.

Dar un experimente mouse-ul a aratat ca organe transplantate de la soareci mai tineri pot inversa schimbarea.
Universitatea din Utah, Jeffrey Mason a eliminat estrogen 10 12 luni-vechi încetează (echivalentul uman al perioadei de tranziție a menopauzei), secreția la șoareci ovare, care a fost înlocuit în vârstă de doar 60 de zile (aproximativ echivalent uman
20 de ani devreme) la șoareci. ovarectomizați

patru luni mai târziu, au fost evaluate Mason sistemul imunitar al acestor șoareci.
Numarul de infectii noi pentru a face un raspuns de celule ale sistemului imunitar (celulele T naive) este redus cu vârsta, cei care inainte de soareci de chirurgie celulele T naive a scăzut.
vechi

6 luni (inainte de operatie) si 16 luni de vârstă, o creștere de aproximativ 67% din numărul inițial de celule T în acești șoareci.
În cursul aceleiași perioade a scăzut cu 80%, la șoarecii tratați fără un număr de celule înrudite.
În scopul de a verifica

metabolismul, Mason la șoarecii injectați cu glucoza, testarea nivelul lor de zahar din sange in organism pentru o lungă a revenit la normal.
Cu un tânăr mouse-ul eliminarea ovarelor de glucoză în sânge mai repede decât șoarecii care nu a făcut operație mai repede, Mason a declarat că va anunța reuniunea anuala din SUA Medicina Regenerativa, a avut loc in aceasta luna in Salt Lake City această descoperire.

Descoperirea se bazeaza pe cercetari anterioare, echipa de mai sus, studiile au descoperit ca soarecii tineri transplantat ovar mouse-ul mai mult decât viața de colegii lor la soareci aproximativ 40%, și mai mult inima sanatoasa.
& Ldquo, a schimbat rolul procesului de îmbătrânire în ovarele opiniile existente.
& Rdquo, a spus Mason.

Previous
Next