Skip to Content

Teama indusa de astronauti radiații cosmice Marte dementa

Closed
by octombrie 12, 2016 O nouă tehnologie

Xinhua News Agency, Washington, 10 Octombrie – Astronautii fac din acest loc de muncă o mulțime de oameni invidie.
Dar, cercetatorii americani 10, a scris în revista britanică „Raportul de știință”, radiații cosmice ar putea fi astronauti pe Marte pentru a efectua creier care provoacă daune pe termen lung, cazurile severe pot chiar probleme de dementa.

finantat de NASA, Universitatea din California, Irvine Charles & middot; echipa Li Moli a studiat efectele radiațiilor cosmice asupra creierului uman.
Ei fac o serie de șoareci a primit o radiație de particule de mare energie încărcat la Space Radiation Laboratory al NASA.
Cercetatorii au folosit un ioni de oxigen si titan complet ionizate, care pe termen lung de către astronauți în spațiu de călătorie este foarte similar cu scenariul de radiații cosmice.

Sase luni mai tarziu, cercetatorii au descoperit aceste soareci inca inflamatie a creierului semnificative si a leziunilor neuronale.
afișare imagistica conexe, mouse-ul tepii dendritice de pe neuroni este redus, ceea ce perturbat transmisia semnalului între neuroni, ceea ce duce la rețea disfuncție cerebrală, acest grad de deteriorare poate duce la învățarea umană și performanța de test de memorie mai rău.
Limo Li a spus că deteriorarea cognitivă similară în terapia cu radiații doze mari la pacienții cu cancer de creier este comuna.
De asemenea, studiul a constatat ca

radiatiile cosmice pot afecta & ldquo; frica diminuat și rdquo, de reacție, ceea ce duce la astronauții de pe Marte călătoria sunt nerăbdători.
Teama de extincție se referă la inhibarea creier au experimentat sentimente neplăcute, cum ar fi persoanele care au avut aproape s-au înecat, după o astfel de reacție nu se teme de apă.

& ldquo; Aceasta necesită un tur-retur pe Marte 2023 astronaut nu este o veste bună, & rdquo; Li Moli a spus, & ldquo, mediul spațial pentru astronauți au un traumatism deosebit, poate provoca o serie de potentiale complicatii neurologice,
ca o varietate de performanțe slabe, pierderi de memorie, anxietate, depresie și capacitatea de luare a deciziilor devine proastă.
Aceste probleme apar în procesul real de spațiu de călătorie și poate dura mult timp după încheierea călătoriei, multe rezultate negative pot dura o viață întreagă.
& Rdquo;

cercetatorii cauta solutii legate de radiația cosmică, de exemplu, nava în repaus sau zona de dormit poate spori protecția, desigur, acest lucru nu permite astronauti pentru a evita complet un prejudiciu.
Li echipa Moli studiaza, de asemenea, programe de prevenire, cum ar fi prin reducerea radiației cosmice de medicatie.

cercetători SwRI, în 2013, a raportat că dus-întors pe Marte cigarettes Shop o dată la nivelul actual al tehnologiei, chiar și în prezența unor nave spațiale și mediu protector de ecranare radiații de îmbrăcăminte, a suferit umane nivel de radiații echivalent la fiecare cinci
șase zile pentru a accepta un întreg corp de scanare CT, cu mult mai mult decât nivelul normal.

Previous
Next