Skip to Content

țară a fondat primul Asgardian spațiu

Closed
by octombrie 13, 2016 O nouă tehnologie

Potrivit britanic „Daily Mail” a raportat pe 12 octombrie, 11 o echipa internationala de oameni de știință a anunțat înființarea primelor țări în spațiu, numit Asgardia, conceput pentru a proteja Pamantul de asteroizi distrugere a II-V.com
impingement, primii pași ai proiectului este de a lansa un satelit de anul viitor.
Mai mult decât atât, de acum încolo, oamenii se pot înregistra pe site-ul proiectului Asgardia, primii 100.000 de solicitanți vor fi cetățeni Asgardia.

Potrivit liderului de proiect, a declarat că, prin stabilirea unui nou & ldquo; & rdquo,, proprietatea proiectului național de spațiu pentru oameni și spațiu pentru a crea un nou cadru pentru statutul de națiune independentă.
Liderul echipei este fondatorul centrului internațional de cercetare a aviației, Igor Ashurbeyli, pe data de 11 a anunțat programul șocant la o conferință de presă la Paris.
lucru preliminar

Planurile echipei vor fi utilizarea celor mai avansate știință și tehnologie pentru a crea o barieră pentru a proteja omenirea, opri amenințarea de om sau de spațiu natural, inclusiv nedorită spațiu, exploziile solare, un impact planete.
Se estimează că există spațiu trasabile până la 20.000 de bucăți de spațiu nedorită, spațiu și materia în sine va reprezenta o amenințare pentru viața de pe Pământ.

Potrivit Ashurbeyli spus, & ldquo; Asgardia este un stat matur și independent, pe viitor va deveni membru al Organizației Națiunilor Unite, semnificația ei constă în existența unei protecții spațiu pașnică, pentru a preveni disputele de pe Pământ răspândit în spațiu.
& Rdquo;

In conformitate cu profesorul Ram Jakhu de la Universitatea McGill din Canada, a declarat, & ldquo; guvernanță pentru spațiul cosmic, instituirea unui regim juridic realist și unic spațiu la nivel mondial este esențială, se va asigura că explorarea spațiului este
realizat pe o bază durabilă, este în scopuri pașnice, dar, de asemenea, este benefic pentru omenire, inclusiv cei care trăiesc pe Pământ și în spațiu pentru generațiile viitoare.
& Rdquo;

Previous
Next