Skip to Content

Studiile au aratat ca bătăilor de inimă, pentru prima dată a apărut în primele 16 de zile de sarcina

Closed
by octombrie 13, 2016 O nouă tehnologie

statisticile arată că Marea Britanie la fiecare 180 de născuți-vii, au existat un singur caz de boli cardiace congenitale, care este echivalent cu noul 4000 an, 12 noi pacienți cu boli cardiace congenitale în fiecare zi.

Potrivit britanic Daily Mail a raportat că, în prezent, un nou studiu arata ca inimii fetale, pentru prima dată a apărut în primele 16 zile de sarcină.
Cercetatorii cred ca mai devreme prima contracție a mușchiului cardiac fetal uman bate este primele 21 de zile de sarcină.

In prezent, o echipa de cercetare la Universitatea Oxford a constatat ca ritmul cardiac fetal uman mai devreme, pentru prima dată, acest studiu ofera cercetare finantat de British Heart Foundation (BHF).
autorul studiului, profesorul Paul BHF – Riley (Paul Riley) a spus, încercăm să înțelegem mai bine modul in care dezvoltarea de inima, analiza factorilor care duc la defecte cardiace fetale apar inainte de nastere in uter, si cum sa repare inima populației adulte, care
studiul a constatat ca tratamentul ajuta congenitale oferi noi indicii.

prin găsirea pentru prima dată modul în care bate inima și modul în care procesul de a dezvolta probleme cardiace, puteți evita bolile de inima in stadiul Cheap Cigars de sarcină.
Profesorul Riley si echipa spera ca aceasta descoperire ar putea repara musculare deteriorate dupa un atac de cord, atac de cord, duce cu ușurință la insuficienta cardiaca.

echipa de cercetare a constatat primii embrioni de șoarece de laborator ale inimii, și așa mai departe, probabil, a apărut pentru prima dată în ritm cardiac fetal uman 16 zile de la conceptie, studiul publicat in revista „eLife”.
Este raportat că Marea Britanie la fiecare 180 de nou-născuți au fost acolo un caz a fost diagnosticat cu boli cardiace congenitale.

Previous
Next