Skip to Content

știință cuantică prin satelit experimental „număr Mozi” orbită de testare progresează bine

Closed
by octombrie 13, 2016 O nouă tehnologie

date Figura: China a dezvoltat prima cuantică experiment științific din satelit

corespondente din lume 12 octombrie de la Academia Chineză de Științe a învățat că știința cuantică din satelit experimentală China primul & ldquo; No Mo & rdq Cigar Store UO, lansat cu succes de la 16 august a acestui an,
După aceea, lucrările se efectuează teste pe orbită, platforma de satelit este în prezent de testare, testare sarcină utilă, trei de testare link-sol-satelit se desfășoară fără probleme, diferitele sisteme de comunicații prin satelit care funcționează în mod normal.

cuantic proiect prin satelit șef om de știință, academician Pan Jianwei introducere, întreaga lucrare de testare pe orbită va dura timp de aproximativ trei luni, este de așteptat să fie finalizată la jumătatea lunii noiembrie.
Orbită de testare este completă, satelitul va fi livrat către utilizator și în faza experimentală științifică.

În prezent, & ldquo; Mozi număr & rdquo; platforma prin satelit a finalizat testul.
Monitorizarea energiei, starea bateriei este normal, normal de alimentare cu energie solară aripi, încărcare și funcția de descărcare de gestiune în mod corespunzător, de comandă de la distanță și de injectare a datelor, aspect de 100% rata de succes de la distanță.

Între timp, completarea modului de control al atitudinii prin satelit ratei, modul de achiziție de soare, modul extins windsurfing, și testul de inerție modul de direcție, sistemul de control atitudine prin satelit funcționează în mod normal, performanță stabilă de amortizare; comunicatii de transmisie de date, stabilitatea de măsurare la distanță este importantă, în conformitate cu așteptările
, controlul termic circuitul de încălzire al subsistemului funcționează corespunzător, pentru a îndeplini cerințele, gestionarea serviciului stele, starea de servicii prin satelit calculator este normal, stele software-ul de service pentru a rula corect.
munca de testare

sarcină utilă a fost finalizată.
Sarcină utilă fiecărui control de încărcare unică, starea normală, finalizarea sarcinii interne din testul de aliniere axa optică, precizia de potrivire a axei optice pentru a îndeplini cerințele misiunii; complet de încărcare specială test de detectare a foton unic, detector de un singur foton numărări întuneric indicatori în conformitate cu așteptările; finalizarea tuturor la sol
stație de indicare, stabilitate bună, de urmărire de precizie pentru a îndeplini cerințele, condițiile meteorologice sunt îndeplinite în conformitate cu cerințele scopului stației, cu scopul au fost de succes, încurcate sursă funcționează în mod corespunzător, luminozitatea sursei de lumină și alți indicatori pentru a îndeplini cerințele misiunii; injecție de comandă de sarcină, telemetrie
transferurile de date științifice și cele din aval au fost normale.

zile pentru a testa link-ul parțial finalizat.
Complet cu Xinglong stație, stație Delhi, stație unică cu scopul testului stației Nanshan, pentru a stabili un cer legătură și pământ, precum și finalizarea stației Nanshan Delhi, cu dublu test cu scopul de a stabili cu lanț bilaterale ușor încurcate, cu finalizarea stației cu Ali
test de vedere, pentru a stabili o legătură optică teleportare.
Sateliți sunt în prezent în ajustarea parametrilor, și pentru a găsi cele mai bune date valide proces de acumulare punct de operare.
& Ldquo; Pe parcursul acestei perioade, Quantum finalizat primul satelit din lume, în același timp, aliniați cu precizie de testare dublă stație, care este una dintre cele mai mari din întreaga dificultăți de testare, cerințele de acuratețe sunt foarte ridicate.
& Rdquo; cuantice inginerie satelit diviziune vicepreședinte executiv și comandant șef al sistemului prin satelit, a declarat Wang Jianyu, & ldquo, ci doar alinierea bistatic completă, putem spera să efectueze următoarea stea pentru a distribui experimente cuantice.
& Rdquo; diviziunea totală a sistemului de aplicare știință prin satelit

inginerie cuantice, a declarat vice-presedinte divizia de sisteme de satelit Peng Chengzhi, un test prin satelit, mulți parametri de performanță depășesc specificațiile de proiectare.
De exemplu, din cauza satelitul cuantic poate lucra numai pe timp de noapte, în scopul de a proteja alimentarea cu energie electrică, atunci când experimentul inițial de design prin satelit doar o singură dată pe noapte, nu mai mult de două ori.
zile mai târziu prin satelit, echipa a constatat că performanța sistemului energetic este foarte bun, echipa după consultări, a decis să lase & ldquo; număr & rdquo Mozi, a face 2 sau de 3 ori pe zi de experiment, și în cele din urmă a reușit.

& ldquo; In mod traditional, zilele de satelit pentru a stabiliza, în măsura în care este posibil să nu ajustate, dar oamenii de știință speră este de a face cât mai mult posibil, atunci când condițiile permit mai multor experimente.
echipa științifică și inginerie este cooperarea modelul de echipa este o adevărată prin satelit orientate către știință, numărul Mozi & rsquo; it lsquo.
& Rsquo; & rdquo, a declarat Peng Chengzhi.

Se înțelege că satelitul cuantic & ldquo; numărul Mozi & rdquo, este una dintre Academia Chineză de Space Science și proiecte strategice știință pilot și tehnologice ale primului satelit experiment științific, la 16 august a lansat cu succes din Jiuquan Satellite Launch Center.
Sarcina sa principală este de a efectua știință prin satelit de mare viteză pentru distribuția cuantică a cheilor, pentru a distribui cuantice prin satelit și prin satelit, sol-experiment de teleportare cuantica.

Previous
Next