Skip to Content

Șeful echipei de transplant autorizat experimente pe animale dificile

Closed
by septembrie 21, 2016 Astronomie și spațiu

transplant de cap va aduce speranță gâtul rupt.
Sursa: Stiinta Foto Library

„New Scientist” clip video arată, coloana vertebrală un câine în caz de rănire gravă după tratament pentru a recâștiga capacitatea de a merge.
om de știință italian Sergio Canavero neurochirurgie, a declarat că tratamentul câinelui este de așteptat să facă tehnologia de anul viitor transplant de cap uman fezabil.

Canavero odată ce au devenit celebru în 2015, a declarat complet de transplant de cap obstacol major a fost acum depășită.
Ideea este că, dacă cineva paralizat de la gât, atunci există speranță la cap cu moartea creierului corpul altei persoane sunt conectate împreună, astfel restaurarea capacitatea lor de a acționa.

la 20 septembrie, publicat în „Neurologie chirurgicale International” revista trei serii de articole editate de Canavero, cercetătorii din Coreea de Sud și Statele Unite, a declarat că ceva numit polietilen glicol (sau PEG)
produse chimice sau ajutor reconectare deteriorate grav coloanei vertebrale.

Universitatea Konkuk din Seul echipa C-Yoon Kim, astfel încât coloanei vertebrale 16 șoarecii au fost grav afectate.
Ulterior, ele vor fi injectate în PEG în care vertebral capătul crestate 8 șoareci, în timp ce alt grup de control de șoareci a fost injectat cu un ser fiziologic.
După patru săptămâni, au raportat că gruparea PEG a cinci șoareci recapata capacitatea de a acționa, celelalte trei sunt ca șoarecii din grupul de control în cele din urmă au decedat.

același timp, o echipa de la Universitatea Rice din Houston pot fi luate în considerare la PEG prin adăugarea nanoribbons grafenice îmbunătăți această tehnologie, care este o modalitate de a ajunge in neuroni cultivate pe un material conductor.
& Ldquo, am fost motivat de reparare a coloanei vertebrale.
În cazul în care acesta poate juca un rol, vom fi capabili să Cigars brand suficient pentru a avea un impact enorm asupra leziuni ale măduvei spinării.
& Rdquo, membrul echipei James Tour a spus.

Cu toate acestea, cercetarea a stârnit îngrijorarea altor oameni de știință cu privire la studiu.
& Ldquo, aceste documente și ar putea să nu sprijine cererea inainte de tehnologie pentru oameni.
& Rdquo, a declarat neurologul Ohio Case Western Reserve University, Jerry Silver.

experți a subliniat că, pentru a face cele două capete ale convergenței coloanei vertebrale se vindeca reciproc, fie că este vorba de prejudiciu spinării, sau șeful donatorilor de transplant au nevoie pentru a conecta corpul trebuie sa faca mii de neuroni în interfața adaptor terminal.
În cazul în care aceste neuroni nu se poate atinge, ei vor lipsi unii pe alții paste făinoase, care nu pot fi formate astfel încât impulsurile nervoase pe tot corpul căilor conductoare.

Previous
Next