Skip to Content

robotul spațiu punctata va fi stabilit în Stația Spațială Internațională

Closed
by octombrie 12, 2016 O nouă tehnologie

Potrivit & ldquo; Russia Today & rdquo; (RT), site-ul la 10 octombrie a raportat că Agenția Spațială Federală Rusă (Roscosmos) va VK împreună social media în 2017 în Stația Spațială Internațională, roboți spațiu spotty.
Spotty video de trimitere si poze din spatiul cosmic, astronauti construi VK platforma de utilizatori de schimb.

Agenția Spațială Federală Rusă a declarat pe Spotty instalat echipamente de proiecție, utilizatorii VK pot primi video în direct postului; VK Utilizatorii pot primi, de asemenea imagini și video de la stația spațială, și să comunice cu astronauți.
Directorul de comunicare al Federal rus Space Agency Igor (Igor Burenkov) a declarat: & ldquo, universul este infinit, oamenii continuă să-l exploreze.
Acum, va fi foarte interesant & rdquo ;!

social media VK a dezvoltat, de asemenea, un robot web special care poate intra în pagina sa VK, de a răspunde la diverse întrebări despre S Cigars spațiu de locuit brand oliță.
CEO al VK 多布罗杰耶夫 (Boris Dobrodeev) a declarat: & ldquo; rețelele noastre sociale dincolo de limitele Pământului, și-a stabilit contactul cu spațiul exterior.
Utilizatorii pot comunica cu astronauți, și să observe prima mână viața și traiectoria Stația Spațială Internațională Pământului.
& Rdquo;

a raportat că echipa ISS există deja Robonaut R2, este primul robot pentru a lucra în Stația Spațială Internațională.
Martie 2017, a Spotty va fi cosmonaut rus Fiodor & bull; Argosy de aur (Fyodor Yurchikhin) împart o capsulă spațială la Stația Spațială Internațională.

Previous
Next