Skip to Content

Oamenii pot să se bazeze pe ” somn înghețat ” Călătorie spre Marte

Closed
by septembrie 21, 2016 Astronomie și spațiu

Toată lumea vrea să aibă un spațiu de călătorie, dar adâncimea cursei spațiale va dura mai mulți ani pentru a ajunge la destinații îndepărtate, care călătoresc în acest fel nu este în mod clar popularitatea masivă.
Compania a numit recent un SpaceWorks încearcă să rezolve această problemă.
Această inovație a făcut compania un pionier in conceptul de proiect finantat de NASA, scopul său este de a realiza UNM Clothing & ldquo; relativ scurt & rdquo; 55 de milioane de companie Mars turism.

deși în comparație cu alte Star Trek, de călătorie spre Marte călătorie este mai scurt, dar încă mai durează câteva luni.
În SpaceWorks viziunea companiei, trei până la patru pasageri, călătorii interplanetare vor fi fixate într-un spațiu de dimensiuni dulap, și să ajungă la Marte, după o oprire, pasagerii trebuie să urce înapoi în spațiul îngust puțin.
Astronautii plictisitor, pasagerii în câteva luni poate suferi doar în tăcere.

excursie obișnuită pe Marte ia o cantitate incredibila de resurse: NASA se așteaptă ca astronautii modul de viață necesită 380 de metri cubi de volumul intregului modul cantareste 28.000 de kilograme, șase astronauți înainte și înapoi pe drum aveți nevoie de 13.000 kg de alimente.
În cazul în care utilizarea desenelor sau modelelor companiei SpaceWorks, pasagerii sunt într-o stare de stagnare, nevoia de hrană și spațiu sunt relativ mici, ceea ce va permite de a reduce greutatea totală a modulului de viață de 14.000 kg.
Ca rezultat, doar un mic motor forța de tracțiune să navigheze, reducând în același timp, de asemenea, consumul de carburant.
În acest proces de călătorie

Marte, pasagerii vor fi in & ldquo; activ scăzut, starea metabolică scăzută & rdquo, care este foarte aproape de science-fiction & ldquo; & rdquo;. Hibernare congelat
Cu toate că natura umană în sine nu intră în hibernare, dar oamenii pot fi păstrate într-o stare similară cu hibernare în câteva zile.
În domeniul medical, care se numește & ldquo; & rdquo;, terapia cu hipotermie după tratamentul unor răni, spitalul va fi în termen de câteva zile de la temperatura corpului pacientului a fost mentinut la un nivel foarte redus, permițând corpului să se concentreze toată energia pentru a vindeca
rana pe.

în programul de spațiu de călătorie SpaceWorks lui, pasagerii vor obține energie din nutrienți prin hrănirea intravenoasă, dar această abordare sa dovedit a fi nepotrivit pentru utilizarea pe termen lung.
In plus, acest univers, există mai multe programe de deplasare au nevoie de îmbunătățiri, dar se pare să sugereze că adevărata călătorie interstelar ne-a lăsat mai aproape de original.

Previous
Next