Skip to Content

Oamenii de stiinta explica de ce oamenii asculta la sentimentul de a fi privit pe alții

Closed
by septembrie 21, 2016 Astronomie și spațiu

Potrivit britanic „Daily Mail” a raportat la 19 septembrie, de multe ori se pot simți aspectul lor dincolo de linia de vedere a fost uita la mine, dar adevărul este că de multe ori nimeni nu se uită la tine.
Dacă nu ascultă de aceste super-puteri și al șaselea simț un fel de explicație pseudo-științifică, atunci de ce pe pământ s-ar întâmpla așa ceva?
Clinical Neurosciences postdoctorale de la Universitatea din Oxford, Harriet & bull; 登普西盖尔 – Dr. Jones ne-a explicat de stiinta a modului in care creierul & ldquo; trișeze & rdquo; noi.

ochiului uman este considerat a fi un miracol al evoluției, dar zeci de ani de cercetare nu au permis oamenilor de stiinta pentru a determina modul în care viziunea umană într-un mediu întunecat.
Cu toate acestea, cel mai recent un experiment a arătat într-o cameră întunecată, ochiul uman poate observa un foton (formarea de lumina de particule subatomice), atât de puțină lumină.
Rezultatele arată că ochiul uman decât în ​​trecut, ne-am gândit că ar fi mult mai dornici.

Deoarece ochiul uman ar vedea cel mai probabil direcție, astfel încât să putem ști cu ușurință pe cineva acolo cu ochii pe noi.
De exemplu, cineva pe tren stând lângă tine, poți să nu uiți să știe că el a fost acolo uita la tine, dar putem fi determinată numai la centrul de 4 grade privirea fixă ​​în interiorul liniei de la punctul vedere.
Din fericire, putem folosi alte indicii pentru a da seama că nimeni înaintea noastră indirectă ne urmărește.
In general, ne bazăm pe poziția de mișcări ale capului (de exemplu, transmite către dumneavoastră) și astfel determinate.
Dar noi nu putem garanta că orice drept, în caz de incertitudine, oamenii de multe ori supraestima posibilitatea altor persoane pe care le vezi, care poate fi Intercalarea se va întâmpla, mai ales există un risc de interacțiune în avans
gata.

acel sentiment în afara propriei lor vedere, de exemplu, te uiti la persoana in spatele tau este de ce?
Noi într-adevăr & ldquo; simt & rdquo, de a face?
Probabil pentru că o mulțime de oameni au acest sentiment, atât de mult timp este un subiect al investigației științifice (acesta este primul studiu, publicat în 1898).
În unele studii, până la 94% din oamenii simt că au trebuit să reflecte din spate a fost transformat pentru a privi în timp ce vizionează experiență.
Cu toate acestea, noi nu suntem supraomenească, o mulțime de sprijin așa-numitele & ldquo; privirea super-efect & rdquo, de fapt, există cercetători în studiul culpei asupra metodologiei sau nu poate explica rezultatele lor.
Și, în multe cazuri, atunci când porniți la vizualizarea din spatele, vei observa persoana din spatele muta și a îndreptat atenția spre tine, ai crede că a fost cu ochii pe tine, iar noi suntem mult mai probabil să-și amintească acele exemple vizuale
și uită nimeni nu se uită la situația ta.
Deci, amintiți, data viitoare când vezi pe cineva cigarettes Shop crezi că ești de vedere, ar trebui să știi că creierul tău te tachinează.

Previous
Next