Skip to Content

Oamenii de stiinta de a descoperi noi planete pitice dincolo de Pluto

Closed
by octombrie 13, 2016 O nouă tehnologie

multe comete își are originea în centura Kuiper sau Oort nor, dar orbita lor ovale le va trage la soare, cu toate că este în general considerată regiunile exterioare ale sistemului solar este compus în principal din corpuri cerești mici compuse decât Pluto.

Conform rapoartelor mass-media străine, cigarettes fotografie de familie Shop în sistemul solar, precum și adăugarea unui nou chip.
In plus fata de Pluto, oamenii de știință au descoperit o nouă planetă pitică.
Potrivit raportului NPR, planeta pitică numita & ldquo; 2014UZ224 & rdquo;, un diametru de cca 530 km de Soare circa 8,5 de miliarde de km.
In comparatie, cea mai mare luna lui Pluto, diametrul Charon de 1200 km si afeliu de la Soare are 7,3 miliarde de kilometri.
Pentru 2014UZ224, pe de & ldquo; an & rdquo; (planeta pitică despre timpul necesar pentru cerc data) este de aproximativ 1100.
Pentru comparație, Pluto pe un & ldquo; rdquo în &, doar aproximativ 248 de ani.
Minor Planet Center a confirmat, de asemenea, obiecte nou descoperite.

Michigan profesor de astronomie la Universitatea din David Gerdes a spus NPR, dispozitiv de oamenii de stiinta aparat de fotografiat este numită energie întunecată (DECam) a descoperit planeta pitică.
Știm cu toții că universul se accelerează de expansiune, iar în spatele acestui mecanism este de conducere oamenii de știință pentru a accelera extinderea așa-numita energie întunecată.
Pentru a intelege exact ceea ce a venit energia întunecată,, oamenii de știință au creat un mod special pentru a observa DECam galaxii și supernovă (explodează stea), mișcare departe de Pământ în proces, în scopul de a obține mai multe indicii.
Un alt program numit Sondaj de energie întunecată (DES).
Programul se va utiliza datele de observare din DECam generează un întreg univers de & ldquo; & rdquo, pentru a oferi hărți și informații despre cercetarea în domeniul energiei întunecate.

DES a fost folosit pentru a face materia întunecată acum (reprezentând 80% din masa totală a universului, dar natura lor exactă este încă un mister) de cercetare și pentru a găsi obiecte necunoscute anterior.
Potrivit datelor site-ului de activitate, o parte din DES lucrează aproximativ o dată pe săptămână, frecvență a mai multor zone mici pe cer sedinta foto.
Acest lucru face posibil ca noi să facem unele noi descoperiri.
În ciuda deplasării aparente a stelelor si galaxii vom rămâne mereu în aceeași poziție pe cer, relativ aproape de Pământ, iar soarele a apărut pe cer în jurul experienței de o săptămână sau câteva săptămâni.

în conformitate cu NPR spun, în urmă cu câțiva ani, Gerdes necesita unele studenti care cauta obiecte de sistem solar în harta neconfirmat cer.
Gerdes a declarat că provocarea unele dificultăți.
Pentru că, în ciuda observațiilor repetate ale voinței unei regiuni, intervalul dintre cele două observații nu sunt fixate.
Cu toate acestea, elevii au dezvoltat un Ruan calculator corespunzător pentru a face față fluctuațiilor în perioada de observație, și a identificat cu succes mișcarea corpurilor cerești.
NPR a raportat ca, inainte si dupa ce cercetatorii au luat doi ani pentru a se asigura descoperirea 2014UZ224.
Cu toate că orbita sa nu a fost pe deplin determinat să facă această descoperire oamenii de stiinta au spus ca cred 2014UZ224 in cadrul sistemului solar de la soare, în al treilea ceresc îndepărtat.

Inainte de aceasta descoperire, acces la sistemul solar interior & ldquo; planetă pitică & rdquo, cel mai mic nume ceresc este Ceres.
Acesta este situat în centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter.
Gerdes a spus NPR, 2014UZ224 ca o planetă pitică poate fi încă un pic prea mic, dar a fost predat Uniunea Astronomică Internațională (a făcut înainte ca planeta pitică Pluto retrogradate să conteste decizia) pentru a determina.
Sistemul solar alte patru planete pitice au fost confirmate, dar potrivit unui comunicat al NASA, oamenii de stiinta cred ca pot exista zeci de sistemul solar, și chiar mai mult de 100 de obiecte de mărimea planetelor pitice încă să fie descoperite.

zona care se află în afara orbita lui Neptun numita Centura Kuiper.
Aceasta este o zonă în formă de vas se crede că conține mii de corpuri cerești înghețate sau stâncoase.
Dupa aceasta se numește Oort Cloud, o regiune sferică umplut cu corpuri cerești înghețate sau stâncoase, înfășurat în regiunea rămasă a sistemului solar.
Multe comete își are originea în centura Kuiper sau Oort nor, dar orbita lor ovale le va trage la soare, cu toate că este în general considerată regiunile exterioare ale sistemului solar este compus în principal din corpuri cerești mici compuse decât Pluto.
Încă nu exclude o apropiere de planete din Neptun de dimensiuni poate fi ascuns acolo.
Studii recente au arătat că traiectoria este cunoscută în afara solar obiecte de sistem poate implica faptul că & ldquo; existenta, a noua planeta & rdquo.
Studiul va conduce eforturile noastre de a descoperi noi planete folosind un telescop.

Previous
Next