Skip to Content

metale prețioase de pe Pământ în urmă 4,45 miliarde de ani, o mare planetă de coliziune

Closed
by octombrie 13, 2016 O nouă tehnologie

Oamenii de știință au speculat mult timp pe Pământ

de aur și alte metale prețioase pot fi formate în mai multe evenimente de impact meteorit mic, dar un nou studiu contestă teoria că o coliziune majoră a Pământului cu o alta planeta Pământ poate produce toate metalele prețioase.

Potrivit britanic Daily Mail a raportat că o lungă perioadă de timp, oamenii de știință au speculat metale prețioase ale pământului (aur și platină) este formată în mai multe coliziune meteorit mic, dar cel mai recent studiu contestă teoria că Pământul și alte 4,45 miliarde de ani în urmă
o coliziune majoră a planetei Pământ a format un metal prețios.

Cele mai recente cercetări arată că evoluția evenimentului coliziune violentă a Pământului în istoria de mult mai puțin decât era de așteptat anterior.
Tokyo Institute of Technology cercetatori responsabili pentru studiu, au construit un model de calculator, urmări și analiza procesul de dezvoltare a Pământului de 300 de milioane de ani după naștere.
Aceasta este o evoluție

Pământ follow-up de analiză om de știință cel mai lung interval de timp, rezultatele arată că formarea unei coliziuni majore de metale prețioase pământuri, mai degrabă decât sa crezut anterior mult timp experimentat multe coliziuni meteorit mici.
Prezența unor niveluri mai ridicate de metale prețioase lângă suprafața Pământului, care este foarte surprinzător pentru oamenii de stiinta, ei cred că, de obicei, de depuneri de metale prețioase în pământ în jurul miezului interior al Pământului.
Înainte de formarea Pământului

metale prețioase, este & ldquo, după prin TLC & rdquo; teorie pentru a explica teoria că ciocnirea Pământului a materiei străine în cursul cigarettes dumneavoastră store depuneri de metale grele, în vecinătatea suprafeței Pământului.
Cotitură & ldquo; prin TLC după & rdquo, când teoria, Imperial College din Londra, geolog Matthias – Will Byrd (Matthias Willbold) a subliniat faptul că această teorie este formată după miezul interior al Pământului, impactul meteorit Pământul înainte de formarea de ploaie mare
metale prețioase.
Aceste meteoriți conțin aur, mantaua și crusta continentală umplut cu o mulțime de aur.

Oamenii de stiinta cele mai recente simulare pe calculator a Pământului, Luna și Marte & ldquo; & rdquo;, concentrația de metale este considerată doar o coliziune majoră a Pământului poate forma toate metalele prețioase.
Ei cred că procesul de acum 4,45 miliarde de ani, coliziunea Pământului cu o alta planeta in formarea Lunii, Pământul a adus o mulțime de metale prețioase.
Acest lucru anterioare & ldquo; prin TLC după & rdquo; perspective teoretice inconsistente.

același timp, ele rareori rezultatele arată, de asemenea, sistemul solar, alte resturi interioare plutitoare și materiale, ceea ce sugerează că timpurie Pământul ar putea fi mai modeste decât calm anticipat anterior.
Cercetatorii spera rezultatele acestei cercetări viitoare pentru simularea sistemului solar timpuriu.

Previous
Next