Skip to Content

Marte devreme în Marilor Lacuri este modul în care sa format ?

Closed
by septembrie 21, 2016 Astronomie și spațiu

Știință și Tehnologie zilnică de la Beijing 19 septembrie în conformitate cu US „Christian Science Monitor”, a raportat pe 17, cercetatorii US National Aeronautica si Spatiu Administration (NASA) Jet Propulsion Laboratory au subliniat recent, au găsit mai multe similare cu America de Nord pe Marte
lacuri mari ramasite ale marilor lacuri, care sunt formate prin topirea zăpezii de 20 de miliarde de ani în urmă cu 30 de milioane de ani, acestea apar la apa in stare lichida timp pe suprafața marțiană mai târziu decât se credea anterior.
Este de așteptat cel mai recent studiu pentru a re-scrie istoria planetei roșii, Marte influența viitoare misiuni de cercetare și de explorare.

Shannon & middot; Wilson, a condus echipa de la NASA Mars Global Surveyor (MGS), Reconnaissance Orbiter Marte (MRO) și european & ldquo; Mars Express & rdquo; Photo Mars Arabia regiune Terra, am găsit
vai dovezi și lacuri vulcanice de pe Marte.

de numărul de zone diferite ale vulcanic fotografie lac de calcul, echipa cartografiat calendarul și determină când umiditatea II & V apar aproximativ 20 de milioane de ani în urmă cu 30 de milioane de ani.
Anterior, oamenii de stiinta cred ca, Marte & ldquo, cald, umed & rdquo; perioada de timp s-a încheiat o lungă perioadă de timp.

Wilson a spus într-o declarație: & ldquo; am găsit lăsa apa în bazinul văii, există mai multe revărsare de apă de lac, iar acest lucru arată că apa locală suficientă perioadă.
Unde un lac cu cel mai mare lac alpin din America de Nord, Lake Tahoe (1897 m deasupra nivelului mării, la 35 km lungime de la nord la sud latime, est-vest 19 km) comparabilă, iar celălalt se numește & lsquo; Inima Lake & rsquo, apa de lac decât Lacul Ontario
încă mai mult.
& Rdquo;

Oamenii de știință au crezut inițial că prezența apei pe Marte pentru o perioadă scurtă de timp și este, în principal a apelor subterane, dar din moment ce MGS ajunge pe Marte în urmă cu aproximativ 20 de ani, tot mai mulți oameni de știință cred că Marte are o mulțime de apă la sol și persistă pentru o foarte lungă
timp.
Pana in 2015, oamenii de știință au descoperit dovezi ale altor lacuri de pe Marte, noul studiu nu numai că au coroborat această concluzie, și adaugă noi dovezi.

MRO proiect om de știință îmbogățit & middot; Chu Lake a declarat: & ldquo, cele mai recente cercetări arată că timpul Sheung Shui Marte apare cu privire la sute de milioane de ani mai târziu decât se credea anterior.
Există indicii că aceste surse de topire de zăpadă în primăvară.
& Rdquo, deși nu este încă sigur de ce se topește zăpada, dar teoria afirmă că, & ldquo, în spatele scenei & rdquo; schimbări extreme de pe rampă Marte.

Poate cel mai important, această constatare înseamnă că timpul, viața microbiană a apărut pe Marte decât se credea anterior să fie cu întârziere, ceea ce ar putea avea un impact asupra viitoarelor misiuni de cercetare și de explorare pe Marte.

Previous
Next