Skip to Content

Lipsa de somn poate duce la ceea ce

Closed
by octombrie 12, 2016 O nouă tehnologie

Potrivit New Delhi, India, site-ul TV 09 octombrie raport, Universitatea din New South Wales si la Universitatea din studiu Glasgow a constatat ca lipsa de somn adecvat poate afecta precizia de recunoaștere a feței, care este legea și ordinea și munca medico-legale este semnificativ, cu toate acestea, cei care nu dispun de
cei care dorm pe procesul de luare a deciziilor este încă foarte încrezător, ceea ce scoate în evidență în continuare lipsa somnului afectează securitatea și legea și ordinea.

Potrivit rapoartelor, participantii la studiu au fost rugați să răspundă la același timp, apar oameni de pe ecranul computerului este aceeași persoană sau de persoane diferite.
Studiul a și testul de zi cu zi de recunoaștere facială în două moduri: 1, imaginea care este un străin, 2, acest test nu implică memorie, oamenii de imagine simultan.

Studii anterioare au demonstrat lipsa de somn pe fața tulburărilor de memorie, nu se cunoaște dacă lipsa de somn poate afecta nu se bazeze pe memorie recunoaștere de recunoaștere facială.

Universitatea din Glasgow, cercetator Betty (Louise Beattie) a declarat: & ldquo, am constatat că lipsa de somn timp de trei zile de performanță slabă în testele de recunoaștere facială.
Într-un alt test, am constatat că rezultatele testelor de pacienti cu insomnie este slaba & rdquo ;, & ldquo; lipsa pe scara larga publice de somn, mai ales cei care lucreaza noaptea & rdquo ;, & ldquo; Aceasta este o dovadă în plus a lipsei de somn și
UNM Clothing munca în schimburi va afecta sanatatea lor, vor avea un impact asupra capacității de a identifica și a emoțiilor.
& Rdquo;

cercetatorii au spus lipsa de somn nu va reduce numai acuratețea recunoașterii faciale, dar, de asemenea, lipsa de somn au fost mai siguri de propriile lor greșeli.

UNSWs Alb (David White) a declarat: & ldquo; În viața de zi cu zi, noi contrast de multe ori imagini pentru a le determina pe străin, studiul arată că lipsa de somn poate afecta precizia de recunoaștere a feței & rdquo ;, & ldquo; chiar mai mult
oamenii se tem că lipsa de acuratețe de recunoaștere a feței de somn este redus, dar propriile lor greșeli, dar apoi au convins că siguranța și securitatea acestor locuri de muncă de multe ori schimbare este semnificativă.
& Rdquo;

rezultatele studiului publicat in revista „Royal Open Society Stiinta” (Royal Open Society Science) cu privire.

Previous
Next