Skip to Content

Lacuri Acum antice de pe Marte miliarde de ani sau pentru o perioadă de viață

Closed
by septembrie 21, 2016 Astronomie și spațiu

imagine arată Marte ca & ldquo; Inima Lake & rdquo și sistemul său de lac din jur.
Sursa: NASA

Beijing 20 septembrie, potrivit rapoartelor mass-media străine, studii sugerează că Marte a fost uscat o dată stearpă sub acoperire ocean vast.
Deci, astea sunt din ocean atunci când dispar, iar atunci când a devenit uscat & ldquo Marte, Planeta Roșie & rdquo; ea?
Un studiu al NASA poate ajuta să răspundă la această întrebare.

Potrivit rapoartelor, oamenii de știință cred că, în general, trecutul planetei Marte roșu & ldquo; varsta umed & rdquo, a avut loc în urmă cu aproximativ 40 de miliarde de ani.
În cursul aceleiași perioade, viata o singura celula a început pe Pământ.

Astăzi, cele mai recente dovezi sugerează că 10 milioane de ani de la acea camera, pe Marte presărat cu lacuri și fluxuri.
Acest lucru înseamnă că există semne de viață de pe Marte timp mai devreme de 10 de milioane de ani înainte de a ne gândim.
NASA

(NASA) cercetători în determinarea formării de 22 m impact crater, cu descoperirea.

sunniți Washington Smith Muzeul (Smithsonian Institution) Wilson (Sharon Wilson) a spus: & ldquo, am găsit o vale pârâu, valea dintre bazinul lacului curge.
& Rdquo;

Wilson si colegii sai au studiat satelitul Mars Reconnaissance Orbiter (Mars Reconnaissance Orbiter) filmat imagine cigarettes Shop, dovezi ale acestor caracteristici găsite în nordul regiunii Arabia Terra de pe Marte.

Ei folosesc, de asemenea, numărul de Mars Surveyor NASA (Mars Global Surveyor) și numărul ESA licență Mars Express (Mars Express) date.

Wilson a spus: & ldquo, în care cantitatea de apă în această zonă poate găzdui un lac și Lake Tahoe (Lake Tahoe) în comparație.
& Rdquo, Lake Tahoe în California și Nevada, aproximativ 188 kilometri cubi de apă.

& ldquo; acest lucru particular lacuri marțian, din apa South Bay în vale, și de-a lungul partea de nord a apei deversate în fluxul de apă într-un bazin destul de mare, umplut cu apă, am poreclit lsquo &; & rsquo;. Inima Lake
& Rdquo;

Lacul este situat în inima lacurilor vale sistem Valley, care se întinde aproximativ 150 km.

Previous
Next