Skip to Content

Juno nave spațiale la Jupiter aurora înregistrat „zgomot ciudat”

Closed
by octombrie 13, 2016 O nouă tehnologie

După cum se vede, acest lucru este 27 august & ldquo; Juno & rdquo; sonda de fotografiat Jupiter, recent, a sosit de la două ore mai târziu, atunci când distanța detectorului Jupiter 195.000 km.
În acest survolărilor înregistrate în timpul radiațiilor undelor radio Jupiter eliberare aurora.

Potrivit britanic Daily Mail a raportat recent & ldquo; Juno & rdquo, când sonda a zburat peste suprafața lui Jupiter, a înregistrat date sunet ciudat.
27 august & ldquo; Juno & rdquo, când peste orbita lui Jupiter trece record de a val de radiații Jupiter aurora puternic lansat, aceste valuri radiate de detector este echipat cu un val de plasmă detectoare (VALURI) înregistrate după conversie ingineri
fișiere audio, care prezintă un ciudat. soundscape

Este raportat că prima observație a aurorala radiațiilor undelor radio lui Jupiter în anii 1950, dar niciodată nu a analizat într-o astfel de poziție favorabilă.
Oamenii de stiinta de cercetare de la Universitatea din Iowa – Bill Coulter (Bill Kurth) a declarat: & ldquo; Pentru noi, Jupiter poate fi doar un gigant de gaz, dar detectoarele de undă cu plasmă pentru a detecta particule de mare energie în aurora lui Jupiter este format cu jet Arctic
semnal, care este cel mai puternic din sistemul solar în formă de eliberare a energiei.
În prezent, noi încercăm să fie anunțate acești electroni provin de la.
& Rdquo;

cercetatorii spera sa studieze modul în care electronii și ionii de-a lungul liniilor de câmp magnetic accelera peste Jupiter, in cele din urma ciocnirea cu atmosfera lui Jupiter apar, energia formata in timpul eruptiilor devin aurorelor lui Jupiter.
Cu plasmă val detectoare pe diferite părți ale orbita lui Jupiter val magnetice val de prelevare a probelor de plasmă, plasma Kurt asemănat instrument cu coarde.
El a subliniat că, dacă cigarettes Sale trage sforile pe o vioară, vibrație șir apare, această vibrație ca un șir de plasmă, care este într-o particulă încărcată în mișcare de stat, cu toate acestea, aceste valuri de sunet pe care oamenii nu pot auzi.

cercetatorii au nevoie de gama audio & ldquo; & rdquo;, downshift după comprimare atât de multe ore de observare a deveni un canal scurt.
De așteptat & ldquo; Juno & rdquo, sub detectoare de undă de plasmă detector de pe Jupiter prima perioadă de studiu este de 2 noiembrie este învățat, utilizarea energiei solare & ldquo; Juno & rdquo; sondă în urmă cu cinci ani în creștere de emisie de pe pământ
gol, în luna iulie a acestui an, pentru a intra pe orbita lui Jupiter.

Previous
Next