Skip to Content

Încălzirea globală duce la taifunuri mai frecvente în toamnă

Closed
by octombrie 12, 2016 O nouă tehnologie

Potrivit Singapore „Lianhe Zaobao”, a raportat la 10 octombrie, in 2016 No. 18 Typhoon & ldquo; Chaba & rdquo; măturată Coreea Jeju și regiunea de sud, omorând 10 oameni morți și dispăruți, ceea ce conduce inclusiv vehicule Ulsan Hyundai, inclusiv industria
facilități și magazine, ferme și alte locuri afectate de vânturi puternice și ploi torențiale în caz de dezastre.

Coreea de Sud, „Daily Central” că Chaba este un taifun rar toamna.
In ultimii 15 ani, impactul taifunului 45th Coreea mai ales în lunile de vară iulie și august, în timp ce situația taifunului în luna octombrie a avut loc doar de trei ori.

Experții au explicat că temperatura aerului de toamnă a început să scadă, dar temperatura la suprafața mării este încă ridicată.
Sub influența acestor factori de instabilitate, sa întâmplat un astfel de taifun puternic.
Problema este că, prin efectele încălzirii globale, viitorul unei astfel de taifun toamna este probabil să apară în mod frecvent.
Taifun numai la temperaturi mai ridicate ale apei va avea loc, iar temperatura actuală a apei este în creștere la nivel mondial.
Acest lucru este, de asemenea, legat de frecvența și intensitatea estimează că taifunuri în toamna acestui an sunt mai mari motive.
Acesta va fi, de asemenea, obiectul unei necesități de dezastru pentru a face față cu Coreea de Sud.

nu trebuie ignorat este faptul că încălzirea globală va afecta vântul taifun.

estimat inițial Chaba de la Jeju la Kyushu, cel mai sudic direcția de înaintare a Japoniei, dar taifunul traseul real după traseul nord de coasta de sud a insulei Jeju.
Taifun de-a lungul marginii de presiune înaltă Pacific de Nord se deplasează Cheap Cigars, în general, în acest moment ar trebui să fie de înaltă presiune la sud, dar vremea caldă în această vară, rare, ca urmare a creșterii temperaturii, ducând la o presiune ridicată pentru a extinde domeniul de aplicare al Jeju Island.

încălzirea globală a schimbat timpul și calea de circulație a taifunului, dar nu a reușit să prezică cu exactitate Administratia Meteorologica Coreea, a fost prins nepregătit.
Guvernele locale sunt, de asemenea, faptul că nu a răspunde prompt de a suferi pierderi.

Previous
Next