Skip to Content

Cassini capturate Cele mai noi imagini high-definition lui Saturn

Closed
by septembrie 21, 2016 Astronomie și spațiu

După cum se arată, această imagine este de 25 de fotografiere Cassini luna aprilie, atunci când departe de Saturn 2.973 milioane de kilometri.

Potrivit site-ul Web Science News a raportat că, în prezent, Cassini Saturn sonda de fotografiere cele mai recente fotografii de înaltă definiție NASA din emisfera nordică, douăzeci și cinci au 27 aprilie 2016, Cassini Saturn scanare sonda si inelele lui Saturn, împușcat o serie de imagini
.

Această imagine este camera de Cassini cu unghi larg și de 200 mm distanta focala de fotografiere refractor, atunci când sonda fotografiat distanță 2.973 milioane de kilometri de la Saturn, imaginea 355 kilometri per pixel.
Cassini oamenii de știință de misiune se va ocupa de aceste imagini de formare timp de 48 de secunde de video de lungă, acest video prezintă schimbările din Saturn 4 zile, Saturn a continuat 10 ore pe zi 32 minute 45 secunde.

partea de sus a imaginii este în mod clar vizibil un flux imens jet hexagonal, regiunea arctică în jurul lui Saturn, lungimea fiecărei părți a fluxului de jet este puțin mai mare decât diametrul Pământului.
In prezent, sonda Cassini după 12 ani de studiu Saturn, inelele sale și sateliții săi, a intrat acum în etapa finală a călătoriei în spațiu.

de la 11 cigarettes Sale început 30 ianuarie Cassini va orbita inelelor lui Saturn prin marginea exterioară, în cursul orbitei, Cassini va fi de 7800 kilometri de centrul inelului F îngust.
Este raportat că etapa finală sonda Cassini a început în primăvara anului 2017.

În etapa finală, observarea atentă a sondei Saturn Cassini, trase foarte precis câmpuri magnetice și gravitaționale Fengyun gigant de gaz lui, close-up fotografii ale imaginii atmosferei lui Saturn.

Previous
Next