Skip to Content

Care sunt beneficiile de funcționare

Closed
by octombrie 13, 2016 O nouă tehnologie

un studiu revolutionara a aratat ca soarecii un prejudiciu creierului poate declanșa rularea unei molecule pentru a produce aceasta molecula poate repara tesutul cerebral, si prelungi durata de viață a acestor șoareci.
Cercetatorii spera ca aceste rezultate pot inspira terapii inovatoare dezvoltate anumite boli neurodegenerative.

de cercetare privind leziuni ale creierului la soareci au descoperit ca pierderile de funcționare ale creierului pot fi reduse.

Ca și în cele mai multe sporturi, cum ar fi jogging-ul are multe beneficii pentru sanatate.

Cu toate acestea, studiul a constatat că un anumit tip de mouse-ului, care rulează pe creier au beneficii semnificative pentru sănătate.

Desi soareci de cercetare pentru o singură populație, dar, de asemenea, nu poate fi extins la om, dar a fost capabil să deschidă o nouă cale de cercetare.
Un grup de cercetatori de la Ottawa

Hospital si Universitatea din Ottawa pentru Snf2h- ataxie la soareci au fost studiate.

aceste cerebel născuți șoareci este deosebit de mică, cerebelul este un domeniu important al creierului responsabile de echilibru și coordonare.

deoarece defectele creierului mouse-ului in aceste soareci este dificil de a menține echilibrul și de scurtă durată, doar 25-40 de zile.

cercetători în unele roți cușcă mouse-ul este instalat astfel încât acestea să ruleze.
În mod surprinzător, posibilitatea de a rula viața șoarecilor de peste 12 luni (în raport cu durata de viata normala mouse-ului).

plus față de speranța de viață, în comparație cu mai puțin activ la șoareci, care rulează șoarecii vor adăuga mai multă greutate, echilibru mai puternic.

Văd că există deja neuronii devin mai izolație și stabilitate.
Acest lucru înseamnă o mai bună funcției neuronale nesănătoase, cai ale creierului deteriorate anterior devin mai puternice și funcționează mai bine.

primul autor Mat & iacute; Dr. ca Alvarez-Saavedra a spus, cu toate acestea, dacă eliminați facilitățile de exercițiu, aceste modificări vor fi inversate înapoi.
Odată ce roata de rulare este eliminat, simptomele se vor întoarce, viața va fi scurtat.

studiu care a comparat de funcționare și de inactivitate a sistemului nervos la soareci si a constatat diferente semnificative.
Cantitatea de funcționare neuronilor cerebel mouse-ul a crescut de mielină.

mielina este albă fibrele cele mai nervoase grasimi cum ar fi, înfășurat, iar rolul său este similar cu izolația cablurilor.
Fara aceasta substanta, neuronii nu pot fi rapid și să difuzeze în mod eficient de informații.

o echipa de cercetare a constatat ca a crescut mielina, ei vor afla mai multe despre ceea ce a determinat producerea moleculară actualizată a stratului izolator.
Echipa a studiat diferentele in expresia genelor in ambele tulpini.

studiu aprofundat de gene descoperite un candidat important, numit substanta VGF este un factor de creștere a nervilor, care poate afecta plasticitate remarcabila si metabolismul.
VGF doar creierul si sute de molecule musculare în timpul antrenamentelor într-un comunicat.
VGF are efecte antidepresive, se poate face exerciții deveni fericit.

pentru a investiga dacă molecula VGF este indus efecte pozitive la soareci, echipa de cercetare a adaugat o noua arma.
Ei au folosit un virus care nu poate fi copiat la proteina VGF in soareci, cu nici o șansă de a rula sânge.
Vă prezentăm VGF a arătat rula reacție similară, zona cerebelului a materialului izolant deteriorat mai mult, simptomele bolii mai putine.

Aceste descoperiri fascinante au fost publicate in „celula de comunicare” din această săptămână, și deschide noi posibilități de tratament presupune o lipsa de tratament mielină a bolilor neurodegenerative.

articol autor corespondent, cercetator principal la Spitalul Ottawa si la Universitatea din Ottawa, a spus dr Picketts, evident, pentru a începe în ceea ce privește VGF deteriorat zona a creierului s-au concentrat pe vindecarea UNM Clothing la acțiune.
Trebuie să facem mai este nevoie de cercetări ample pentru a determina daca aceasta molecula pentru tratamentul sclerozei multiple și alte aspecte ale bolilor neurodegenerative, pot fi, de asemenea, de ajutor.

Previous
Next