Skip to Content

boala Niemann studiile clinice Pick de frustrare cheie a fost ignorată

Closed
by octombrie 13, 2016 O nouă tehnologie

NIH Centrul Clinic este un membru NPC studiu clinic locație.
Cu toate acestea, atunci când apar complicații, testul a fost oprit.
(Sursa: National Institutes of Health)

atunci când US National Institutes of Health (NIH) Dean Francis Collins acum cinci ani, a propus crearea unui nou centru medical in NIH transformat, el a fost mai mult decât suficient provocare.
Fostul CEO Merck Vagelos Roy a declarat un comitet al Congresului, NIH a cheltuit 600 de milioane de $ efort pentru a depăși industria nu poate rezolva problema & mdash; & mdash; ideea este ca să creadă că & ldquo; elfi exista & rdquo;.

Astfel, la scurt timp după ce a început programul, ucenicii Collins, care se ocupă de transformarea Centrul de promovare a US National Science (NCATS) Chris Austin se va confrunta cu o presiune enormă de a veni cu exemple de succes.
În prezent, NCATS a fost unele povești de succes, cum ar fi găsit în antihistaminic convențional numit clorciclizina va împiedica capacitatea celulelor UNM Clothing virusul hepatitei C-infectate.
In timpul epidemiei 2014 Ebola furios, folosirea forței brute, prin screening-substante chimice, cercetatorii NCATS, de asemenea, identifica 53 de tipuri de compuși pentru a preveni virusul intra celule.

cu toate acestea, nu a găsit nici care la fel ca VTS-270, astfel de succes.
VTS-270 este un fel de rara pentru boli ereditare incurabile & mdash; & mdash; C Niemann boala Pick (NPC), tratament.
Dezvoltarea timpurie a grupului de terapie a fost stabilită prin coordonarea și cooperarea NCATS pentru a efectua, și predat ulterior pe la orașul Gaithersburg, Maryland, o mică companie care se ocupă de Vtesse.
Acum, cu toate acestea, că povestea de succes primele capitole sunt rescrise, deoarece ridică întrebări dacă un grup de colaborare de participanți cu privire la aspectele cheie subestimare dat pas înapoi.

intarziere in stadiu studiile clinice In prezent, in curs de desfasurare Vtesse a medicamentului.
Aceasta este o molecula de zahar numita mare ciclodextrină, prin puncție lombară este injectat în măduva spinării pacienții pediatrici fluid NPC.
Cu toate acestea, o mulțime de obstacole pe drumul care duce la testul curent.
La acel moment, convocat de echipa NCATS cancer cerebral folosit este de obicei folosit pentru injectarea de droguri chimioterapie si ldquo implantat in prima lor incercare, acumulator & rdquo;, medicamentele injectate direct in cefalorahidian ventriculul de stocare de fluid.
În trei copii, există două ventricule în curând să fie infectate, dar testele pe 30 aprilie 2013 să fie suspendată.
Studiul este numit ventriculii laterali

droguri de injectare ICV testeaza din nou, în centrul atenției din motivul este că o mama a cerut recent să apară într-un „subiect de actualitate farmaceutică Chimie”, revista articol care urmează să fie modificate.
Mama are doi copii afectate de NPC.
Articol scris de 25 de autori, s-a descris cooperarea dintre guverne, cercetatorii universitari si echipe de advocacy.
Aceasta face ca studiile ICV servi ca un exemplu de munca în echipă, chiar și în cazul în care medicamentul a accelerat prin stadii incipiente de dezvoltare și de a îmbunătăți șansa de a fi comercializate.
În studiile clinice a fost oprit la nouă zile după ce articolul a fost prezentat la „Current Medicinal Chemistry”, subiect reviste și în două luni după modificarea, apoi, până în 2014 a fost publicat numai.
Cu toate acestea, nu a menționat testele de mai sus nu reușesc și să renunțe la calea de administrare a creierului directe.

Chris Hempel are o pereche de fete gemene în vârstă de 12 ani, dar cu NPC-uri, și NPC este de a promova cercetarea și dezvoltarea de terapii celebritati.
Recent, ea a spus „Current Medicinal Chemistry subiect”, editorul revistei Allen Reitz a notat mai sus neglijență.
Reitz a spus că se pregătește să emită o corecție.

Previous
Next