Skip to Content

Bataturi si calusuri noi linii directoare de prevenire

Closed
by octombrie 13, 2016 O nouă tehnologie

Cercetatorii de la Universitatea din Cambridge

au făcut primul pas într-o nouă metodă de tratament de tip 1 diabet zaharat de dezvoltare, dacă are succes, ar însemna sfârșitul să îndure soarta bolilor afecteaza injectii cu insulina regulate, pe care mulți pacienți sunt copii
.

diabet zaharat de tip 1 este una dintre cele mai comune boli cronice a copiilor, creșterea rapidă a numărului de persoane afectate în fiecare an.
In Marea Britanie exista aproximativ 400.000 de persoane au fost afectate, inclusiv 29.000 de copii.
În diabetul zaharat de tip 1, sistemul imunitar al organismului de a confunda celulele pancreatice producătoare de insulină cunoscute ca fiind dăunătoare, și, prin urmare, atac, distruge-le.
Rezultatul este cauzata de lipsa de insulină Cigar Store trebuie transportul glucozei în sânge în celule.
Fara insulina, nivelul de glucoza din sange creste, având ca rezultat pe termen scurt, cât și pe termen lung daune, astfel încât pacienții trebuie să se injecteze de mai multe ori pe zi, pentru a compensa pentru ușurința de insulină.

Intr-un studiu publicat in revista acces deschis „Public Library of Science & middot Medicine”, studiu in Journal, un grup de cercetare din Cambridge, Statele Unite, Institutul de Medicina / Wellcome Trust Diabetul de laborator inflamator de droguri a dus la modularea sistemului imunitar,
Scopul este de a preveni pacientului celulele imune ataca celulele producatoare de insulina lor.

medicamente aldesleukină, recombinant interleukina-2 (- 2), doza mare de curent utilizat pentru a trata anumite tipuri de tumori renale si a cancerului de piele.
aldesleukină la o doză mult mai mică, pentru a îmbunătăți capacitatea celulelor T de reglementare (subseturi de celule ale sistemului imunitar), impiedicand sistemul imunitar isi pierde controlul si de prevenire a distruge organele proprii ale corpului (autoimune).
Cheia acestei abordări este

determină mai întâi efectul unei singure doze de aldesleukină de tip 1 diabet subgrup de pacienți.
Pentru a realiza acest lucru, echipa a folosit un design experimental avansat, cu 40 de tip 1 la pacientii cu diabet zaharat, cu o gama larga de supraveghere a sistemului imunitar, și a constatat că anumite subseturi doza creste 10–20%.
Aceste doze pot fi suficiente pentru a preveni celulele imunitare ataca organismul, dar acestea nu vor inhiba sistemul natural de apărare al organismului, care ne protejeaza de bacterii invadatoare sau infecție cu virusul este esențială.

cercetatorii au descoperit de asemenea că, într-un studiu anterior Unii participanți nu au răspuns, care poate fi, de asemenea, interpretată ca o problemă aldesleukină regim de dozare de zi cu zi.
Rezultatele actuale arată că rezultatele administrării zilnice subpopulatii devin mai putin sensibili la droguri, este recomandat pentru a obține cele mai bune rezultate imunității nu ar trebui să ia medicamente în fiecare zi.

& ldquo; diabet zaharat tip 1 daca este lasata netratata este fatala, dar tratamentul actual & mdash; & mdash; injecții de mai multe ori o insulină zi nu este convenabil, cele mai rele aspecte ale pacientului mai dureroase, în special pentru copii, & rdquo; Frank Waldron-Lynch
a spus doctorul.
& Ldquo; Scopul nostru este de a dezvolta o metodă de tratament se poate termina zilnic injecții cu insulină și cauza pacientului propriul starea sistemului imunitar al prejudiciului precoce.

& ldquo; Suntem într-un stadiu preliminar, dar este o utilizare de medicamente produse în mod natural în organism pentru a restabili starea de sănătate a sistemului imunitar al acestor pacienți.
Studiile anterioare s-au axat pe suprimarea sistemului imunitar, noi vrem să-l adapteze.
Urmatorul nostru pas este de a găsi programul optim de tratament & mdash; & mdash; cu toate că nu a preveni rănirea, deteriorarea sistemului nostru de apărare naturală, dar va spori doar raspunsul bodys proprii.
& Rdquo;

cercetatorii au spus, orice tratament se va concentra initial asupra diabetului 1 organismului, dintre care mulți sunt încă în măsură să producă suficientă insulină pentru a preveni complicatiile bolii de tip nou diagnosticată.
Tratamentul poate ajuta la prevenirea deteriorării în continuare și pentru a le ajuta să continue să producă cantități mici de insulină într-o perioadă mai lungă de timp.

bataturi sau calusuri se datorează lung frecare pielea groasă sau presiunea la piciorul apar zona dureroasă.

cei mult în partea de sus a piciorului sau picioarelor se numește bataturi.
Cele care apar în tălpile picioarelor sunt numite callosities.

in conformitate cu American Podiatric Medical Association (APMA), a declarat, indiferent de locul unde acestea sunt, bataturi si calusuri pot provoca daune, și poate avea consecințe grave pentru pacienții cu diabet zaharat sau afecta circulația.

Potrivit unei asociații de știri comentarii conferință, & ldquo; bataturi ușoare și calusuri să nu necesite tratament.
În cazul în care bataturi sau calusuri nu a dat ai provoca probleme, oricare ar fi.
& Rdquo;

& ldquo; Daca bataturi si calusuri provoca durere și disconfort, sau în orice fel interferează cu viața de zi cu zi, pentru a vedea un podiatrist.
In plus, pacienții cu diabet zaharat, slaba circulatie sau a altor pacienți boli grave ar trebui să verifice picioarele, & rdquo; recomandările organizației.

dacă există o ușoară bataturi si calusuri, medicul dumneavoastră vă poate recomanda să schimbați pantofii, sau adăugați alte materiale de umplutură.

bataturi sau calusuri, dar mai preferabil, de către un medic.
Acesta poate fi fragmentat off cu o piele îngroșată bisturiu felie.
Acesta este un remediu dureros, deoarece pielea este mort.
Potrivit lui APMA, bataturi sau calusuri în cazul în care atacurile repetate ar putea necesita un tratament suplimentar.

Dacă bataturi sau calusuri cauza dureri severe, puteți utiliza cortizon.
În unele cazuri, o intervenție chirurgicală poate fi necesară, a declarat asociația.

Pentru a preveni bataturi si calusuri, purta pantofii potriviti.
Dacă aveți un picior sau deget de la picior deformări, adresați-vă medicului ceea ce pantofii cele mai potrivite.

în conformitate cu APMA, utilizați tampoane gel poate provoca bataturi si calusuri pentru a reduce frecarea și presiune.
Podiatrist vă poate ajuta să identificați cel mai bun loc pentru a identifica pad-ul este plasat pe gel.

Previous
Next